Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Βρεφονηπιακού Σταθμού


Play-based education/Βιωματική μάθηση

To παιδοκεντρικό μοντέλο μάθησης που θέτει την ενεργό συμμετοχή των παιδιών στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Τα παιδιά μαθαίνουν να επικοινωνούν τα βιώματά τους, να θέτουν τους δικούς τους στόχους, να προβληματίζονται και να δημιουργούν κάνοντας συνδέσεις ανάμεσα στις προϋπάρχουσες γνώσεις τους και τις εμπειρίες που αποκτούν.

Learning through play/ μαθαίνω μέσα από το παιχνίδι

Το μέσο που προσφέρει τη δυνατότητα να εξελίσσονται τα παιδιά στα πιο καθοριστικά χρόνια της ζωής τους είναι το παιχνίδι. Ελεύθερο ή οργανωμένο, αποτελεί το φυσικό εργαλείο μάθησης. Για το be kids η εμπλοκή των μαθητών/τριών μας σε παιγνιώδης διαδικασίες αποτελούν ευκαιρίες μάθησης που τα βοηθούν στην γνωστική/νοητική ανάπτυξη του εγκεφάλου αλλά και στην συναισθηματική ωρίμανση τους. Δεν είναι απλά ένα μέσο εκπαίδευσης. Είναι προσωπική ανάγκη των παιδιών.

Sensory Play/ Αισθητηριακό Παιχνίδι

Ένας πολυαισθητηριακός τρόπος παιχνιδιού όπου το παιδί καλείται να χρησιμοποιήσει όλες του τις αισθήσεις, ταυτόχρονα ή και ξεχωριστά, προκειμένου να παίξει. Στόχος μας είναι να μάθουν τα παιδιά τον κόσμο μέσω των αισθήσεων όπου το παιχνίδι έχει εκπαιδευτικό στόχο και σκοπό.

 

Λένε για μας

 • Χρήστος Κατσαΐτης
  Το be kids για εμάς και για τον μικρό μας είναι η ιδανική επιλογή. Νιώθουμε τυχεροί  και σας ευχαριστούμε όλους που είστε για τον Νικόλα μας η δεύτερη οικογένειά του.
  Χρήστος Κατσαΐτης
 • Γεωργία Σάββα μητέρα Σέβης
  Η μικρή μου ξεκίνησε στο be kids by nikoletta nanouri όταν ήταν 10 μηνών.. εκεί μπουσούλησε, σηκώθηκε όρθια, περπάτησε. Το πιο σημαντικό για ένα γονιό όταν αφήνει το παιδί του στο σχολείο είναι να το βλέπει να πηγαίνει με χαρά και να περνάει όμορφα και δημιουργικά το χρόνο του!!! Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε!! Πλέον 2,5 ετών πηγαίνουμε στο σχολείο τρέχοντας και όταν φεύγουμε έχουμε ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο!! Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι στα καλύτερά χέρια!!
  Γεωργία Σάββα μητέρα Σέβης
 • Δάφνη Ζούμα μαμά Βασίλη και Φίλιππου
  Το Be kids έχει την πιο μεγάλη την πιο ζέστη αγαπησιάρικη αγκαλιά … Έτσι υποδέχεται καθημερινά τα παιδιά μας κ είμαστε ευγνώμων γι’ αυτό … Η καλύτερη επιλογή  που έχουμε κάνει για τους δύο μας γιους! Τα πρώτα 6 χρόνια ζωής του κάθε παιδιού είναι καθοριστικά. Πιστεύω πως όσα λόγια κ να γράψω θα είναι μικρά μπροστά στα τόσο μεγάλα και σπουδαία πράγματα που κάνει καθημερινά η ομάδα της be kids και λαμβάνεις από αυτήν Αγάπη, Ενσυναίσθηση, Γνώσεις ,Σεβασμός, Ήθος, Εμπειρία, Ασφάλεια , Φροντίδα κ αλλά πολλά!! Το σίγουρο είναι ένα. Το Be kids κ όλη η ομάδα του όταν θα έρθει η ώρα να το αποχωριστούμε θα είναι από τους δυσκολότερους αποχαιρετισμούς. Συνάμα όμως τα παιδιά μας θα είναι εφοδιασμένα κ εξοπλισμένα με τα καλύτερα εφόδια, όλα εκείνα τα σημαντικά και σπουδαία που θα τα συντροφεύουν για το μεγαλύτερο ταξίδι στο κόσμο των γνώσεων !!
  Δάφνη Ζούμα μαμά Βασίλη και Φίλιππου

Αν θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας!