Δραστηριότητες Βρεφονηπιακού Σταθμού


Γυμναστική (άνω των 2 χρ.)

Μιλώντας για άθληση στα παιδιά προσχολικής ηλικίας νοείται το στοχευμένο παιχνίδι όπου βελτιώνεται τόσο η φυσική τους κατάσταση όσο και η ψυχική τους γεμίζοντας τα με αυτοπεποίθηση. Αποκτούν επίγνωση του σώματός τους , συντονισμό και έλεγχο των κινήσεων τους. Γίνονται μέλη μιας ομάδας και συνεργάζονται με τελικό σκοπό να έρθουν σε επαφή με αθλήματα και το αθλητικό ιδεώδες.

Θεατρικό παιχνίδι (άνω των 2,5 χρ.)

Το θεατρικό παιχνίδι στις μικρές ηλικίες είναι ένα καθαρά δημιουργικό συμβάν που τους προσφέρει ικανοποίηση. Ένας τρόπος επικοινωνίας και έκφρασης που τα μυεί στο θεατρικό φαινόμενο. Με την θεατρική αγωγή τα παιδιά δεν μαθαίνουν πώς να γίνουν ηθοποιοί αλλά παίζουν ΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. Εισπράττουν άμεσα χαρά, εκτονώνονται , κάνουν πραγματικότητα ότι έχουν στην φαντασία τους, μοιράζονται ιδέες , ενισχύουν την αυτοέκφραση τους. Με λίγα λόγια στο Be Kids  όταν παίζουμε θεατρικό παιχνίδι είμαστε ότι ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ…...

Μουσική Αγωγή

H επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία και την αναπτυξιακή συμπεριφορά των παιδιών δρα σαν γέφυρα επικοινωνίας με το συναισθηματικό τους κόσμο και τα επηρεάζει θετικά από την εμβρυική κιόλας ηλικία . Τα αναρίθμητα οφέλη της δίνουν χαρά, δημιουργούν σχέσεις, απελευθερώνουν και ενώνουν τα παιδιά βοηθώντας στη συνειδητή ή ασυνείδητη ωρίμανση τους.

 

Αγγλικά

Learning the English language can take place at an early age. Kids have enough motivation to learn a second /foreign language due to their disposition for new experiences. The introduction of English language in kindergarten exposes children to multilingualism in an early stage. There are in contact with different cultures which contributes positively to the development of their social skills and respect for diversity . Encouraging the learning of English language seems to be a gift to our children intensifying their whole evolution.

Messy Play

Το αισθητηριακό παιχνίδι που εγείρει όλες τις αισθήσεις των παιδιών με βασικά υλικά που όταν χρησιμοποιούνται λερώνουν. Με το συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού έρχονται σε επαφή με χρώματα, υφές  και νέα υλικά. Υπολογίζουν , ομαδοποιούν, ταξινομούν κλπ. Ενισχύεται η φυσική τους περιέργεια και χτίζουν την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση τους με το πιο διασκεδαστικό τρόπο.

 

Λένε για μας

 
 • Χρήστος Κατσαΐτης
  Το be kids για εμάς και για τον μικρό μας είναι η ιδανική επιλογή. Νιώθουμε τυχεροί  και σας ευχαριστούμε όλους που είστε για τον Νικόλα μας η δεύτερη οικογένειά του.
  Χρήστος Κατσαΐτης
 • Γεωργία Σάββα μητέρα Σέβης
  Η μικρή μου ξεκίνησε στο be kids by nikoletta nanouri όταν ήταν 10 μηνών.. εκεί μπουσούλησε, σηκώθηκε όρθια, περπάτησε. Το πιο σημαντικό για ένα γονιό όταν αφήνει το παιδί του στο σχολείο είναι να το βλέπει να πηγαίνει με χαρά και να περνάει όμορφα και δημιουργικά το χρόνο του!!! Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε!! Πλέον 2,5 ετών πηγαίνουμε στο σχολείο τρέχοντας και όταν φεύγουμε έχουμε ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο!! Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι στα καλύτερά χέρια!!
  Γεωργία Σάββα μητέρα Σέβης
 • Δάφνη Ζούμα μαμά Βασίλη και Φίλιππου
  Το Be kids έχει την πιο μεγάλη την πιο ζέστη αγαπησιάρικη αγκαλιά … Έτσι υποδέχεται καθημερινά τα παιδιά μας κ είμαστε ευγνώμων γι’ αυτό … Η καλύτερη επιλογή  που έχουμε κάνει για τους δύο μας γιους! Τα πρώτα 6 χρόνια ζωής του κάθε παιδιού είναι καθοριστικά. Πιστεύω πως όσα λόγια κ να γράψω θα είναι μικρά μπροστά στα τόσο μεγάλα και σπουδαία πράγματα που κάνει καθημερινά η ομάδα της be kids και λαμβάνεις από αυτήν Αγάπη, Ενσυναίσθηση, Γνώσεις ,Σεβασμός, Ήθος, Εμπειρία, Ασφάλεια , Φροντίδα κ αλλά πολλά!! Το σίγουρο είναι ένα. Το Be kids κ όλη η ομάδα του όταν θα έρθει η ώρα να το αποχωριστούμε θα είναι από τους δυσκολότερους αποχαιρετισμούς. Συνάμα όμως τα παιδιά μας θα είναι εφοδιασμένα κ εξοπλισμένα με τα καλύτερα εφόδια, όλα εκείνα τα σημαντικά και σπουδαία που θα τα συντροφεύουν για το μεγαλύτερο ταξίδι στο κόσμο των γνώσεων !!
  Δάφνη Ζούμα μαμά Βασίλη και Φίλιππου

Αν θέλετε να κλείσουμε ένα ραντεβού, επικοινωνήστε μαζί μας!